Menemen Güvenlik Kamera Sistemleri

Menemen Güvenlik Kamera Sistemleri

Güvenlik sistemleri konusunda İzmir ve çevresinde gelişim gösteren Gözcü Güvenlik Kamera Sistemleri, Menemen ilçesinde de hizmetlerine son sürat devam etmektedir. Menemen Güvenlik Kamera Sistemleri, hizmet alanımızı genişletmiş olduğumuz bir ilçemizdir. Menemen, İzmir’in en gelişmiş ilçelerinden biri olmakla birlikte hizmetlerimizin en gelişmiş olduğu ilçelerden biridir.

Kamera Seçimi yaparken elbette, evinize ve iş yerinize uygun olan kamerayı seçmeniz gerekmektedir. Başka bir deyişle, evinizde kullanmış olduğunuz kameralarla, iş yerinizde kullanacağınız kameralar bir olmayabilir. Ticari sınıf kameralar daha pahalı olduğu gibi, yüksek kaliteye de sahiptir.

balçova güvenlik kamerasıBina dış cephelerine monte edilmiş kamera seçimi yaparken, güneşin konumu dikkate alınmalıdır. Dış kameralar özellikle 7/24 kaydetmeyi amaçlar ve kendiliğinden ayarlanan düşük ışık ve kızıl ötesi özelliklere sahiptir.

İç mekan kameralarında boyut ve görünüm daha önemlidir. Birçok işletme sahibi düşük profilli olmak ve güvenlik sistemi özelliklerinin görünüşte açık kalmasını istememekle birlikte kamera seçimini yaparken de bir hayli zorlanmaktadır.

Güvenlik Kameraları

Bir kamera sistemine bağlanabilen iki ana kamera türü vardır: internet protokolü (IP) kameralar ve geleneksel analog kameralar. IP kameralar daha modern tiptedir ve biraz daha fazla pahalı olurken, analog kameraların sahip olmadığı bir dizi özellik sunarlar. Ayrıca, montajdan biraz daha fazlasını gerektiren kablosuz IP kameralar da vardır, ancak bunlar kablolu bağlantılardan daha az güvenli olabilir. Eğer Kablosuz kameraları seçerseniz, sinyalin kolayca yakalanamayacağından veya saldırıya uğramayacağından emin olmanız gerekir ve bu, kurulum için bu tür sistemlerde uzmanlaşmış bir şirket sizin isteklerinize cevap verebilir. Güvenlik kameraları konusunda, Gözcü Güvenlik Kamera Sistemi, sizlere hizmet vermek için çalışmalarına devam etmektedir.

izmir güvenlik kamerasıPek çok güvenlik kamerası karanlık koşullarda net çekimler yapabilmelerini sağlayan “düşük ışıkta kızılötesi” olarak bilinen çekim yapabiliyor. Bu kameralar, kameranın görüş alanını açmak için kızılötesi LED aydınlatmaya dayanır. İnsanların aksine, kamera bu kızılötesi ışığı görebilir, bu yüzden bu dalga boyları geri yansıdığında, kamera aydınlatılmış bir odada çekimler yapıyormuş gibi görüntü sunacaktır. Bir kamerada ne kadar kızılötesi LED varsa, geceleri o kadar iyi görebilir. Menemen Güvenlik Kamera Sistemleri konusunda hizmetlerimiz konusunda bilgi almak için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.